Καλωσορίσατε !

 

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το δυναμικό άθλημα της Σκοποβολής και γίνετε κι εσείς αθλητής/-τρια του ΣΚ.Ο.Β., πάντοτε με τις χρήσιμες υποδείξεις ασφαλούς χειρισμού όπλων και αγωνιστικής σκόπευσης από τους έμπειρους, πλήρως καταρτισμένους και πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ομίλου.

Ο Σκοπευτικός Όμιλου Βόλου (ΣΚ.Ο.Β.) είναι ένα αθλητικό σωματείο μη κεδροσκοπικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλαδος (ΣΚ.Ο.Ε., www.skoe.gr), του οποίου σκοπός είναι η  συστηματική καλλιέργεια, διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της σκοποβολής, του πνεύματος της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, η άσκηση του σώματος και η αξιοποίηση των μελών σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος, η προστασία της υγείας αυτών, καθώς και η συστηματική βελτίωση των δυνατοτήτων τους για συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.


Ο ΣΚ.Ο.Β. παρουσιάζει μια έντονη δυναμική, καθώς είναι διαρκώς αυξανόμενο τόσο το πλήθος των ενεργών μελών/αθλητών του όσο και οι αθλητικές επιδόσεις και επιτυχίες στο χώρο των σκοπευτικών δρώμενων πανελληνίως, με έμφαση στην Πρακτική Σκοποβολή (I.P.S.C.).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now